Fotolajm
Burime të afërta me zhvillimin e tabletit të ri të LG-së, G Pad 8.3, i cili pritej të debutonte në treg para fundit të vi këtij muaji, me një çmim mjaft konkurrues.

Fëmijët e veteranëve të luftës si dhe të shoqatave të dala nga lufta edhe gjatë ditës së premtë kanë ndërrmarrë një aksion simbolik në objektin e rektoratit të Universitetit të Prishtinës.

...
Dirigjenti izraelit, Izrael Jinon, vdiq në shfaqje gjatë transmetimit

Dirigjenti Izraelit, Izrael Jinon, ka vdekur mbrëmë gjatë shfaqjes në Lucern në festivalin “Szenenvehel” njoftuan organizatorët e këtij festivali.

Supermodelja e njohur, Candice Swanepoel, gjatë një interviste ka zbuluar gjëra mjaft interesante rreth jetës së saj. Ajo për herë të parë ka folur për dashurinë dhe hobit e saj, por edhe për atë se çfarë meshkujsh preferon. Ajo mes tjerash ka zbuluar se më së miri ndjehet kur ka pak apo fare rroba në trup, pasi në këtë mënyrë ndjehet sikur është duke fluturuar në qiell. “Ndoshta pse kam lindur dhe jam rritur në një vend shumë të nxehtë, më bën që rrobat të mos i dua edhe aq shumë. Më besoni se kur kam pak apo fare rroba në trup, ndjehem sikur jam duke fluturuar në qiell. Edhe ashtu jam një shpirt i lirë. Dhe mezi pres që të kthehem në banesën time nga puna, ku mund t’i heq rrobat e mia dhe të shëtis lakuriqe”, ka rrëfyer ajo.

...

Katainen: Greqia t’u përmbahet reformave

Nënkryetari i Komisionit Evropian, Jirki Katainen, i ka bërë thirrje sot qeverisë së re greke që t’i përmbahet reformës që iu dëtyrua Athina në kuadër të ndihmës financiare, duke sinjalizuar që grekëve mund t’ju jepet kohë e shtuar që t’i përmbushin qëllimet e caktuara.

57 minuta më parë

nen pernunim